KOCAELİ / ÇAYIROVA - Türkan Göktürk İlkokulu

ALİ ZEYNELOĞLU - Okul Müdürü

Ordu ili Kumru İlçesi Tekke (köyü) mahallesinde dünyaya geldi.İlk,orta ve lise tahsilini Kumru´da tamamladı. Amasya Eğitim Yüksek Okulunda sınıf öğretmenliği bölümünü okudu.Gaziantep İlinin Nizip ilçesinde Tanır köyünde ilk öğretmenlik görevine başladı.Daha sonraki yıllarda sırası ile Gaziantep Karkamış İlçesi Karacurun köyünde,Van İli Çatak İlçesi Yukarı Narlıca köyü ve ilçe merkezinde ,Kocaeli İli Çayırova ilçesi İstiklal İlkokulunda ,Mevlana İlkokulunda,Mustafa Necati ortaokulunda ,Güzeltepe Ahmet Yesevi İlkokulunda ,Güzeltepe İlkokulunda öğretmen ve yönetici olarak görevler yaptı.İkinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü Okudu.01/08/2023 tarihinde de Çayırova  Türkan göktürk İlkokulunda yönetici olarak göreve başladı.Halen bu görevini yürütmektedir.